Művész Kávéház

Koktélok &
Italok

Mindenütt, ahol életvidám és barátságos emberek találkoznak, szívesen csevegnek egy finom ital mellett. Főleg, ha ezek az italok vonzóak és fantáziadúsak, amelyek az Önök napját még szebbé varázsolják.
Koktéljaink kínálatában a hagyományos, legnépszerűbb fajták és a fantázia-koktélok is megtalálhatók úgy alkoholos, mint alkoholmentes változatban, hogy az autósok és a gyerekek is élvezhessék e méltán népszerű italkülönlegességet. Limonádéinkat egyedi, szigorú receptúra szerint készítjük, és magas gyümölcstartalmú pürékkel ízesítjük. A klasszikus mellett mangó, eper, passion fruit, barack, menta és bodza ízben kaphatóak!

EPRES LIMONÁDÉ

Klasszikus citromos limonádé alpajaira épül citrom, narancs és lime darabokkal, amit megbolondítunk valódi friss eper darabokkal.

MOJITO

Tradicionális és közkedvelt koktél: lime, menta,  cukorszirup és Bacardi rum egyvelege.

APEROL SPRITZ

Igazi nyári frissítő ez a különleges olasz koktél: Aperol likőr, száraz pezsgő, szóda, friss narancslé, amit narancskarikával díszítünk.

PIÑA COLADA

Egyike a legismertebb és legkedveltebb trópusi italoknak. Friss ananász, ananász juice, Bacardi rum, kókusz szirup és tejszín felejthetetlen egyvelege!

Címünk

1061 Budapest Andrássy út 29.

Kapcsolat

(70) 333-2116
+36 1 343 3544
info@muveszkavehaz.com

Kövess minket közösségi felületeinken

 

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat:  9:00 - 20:00
Vasárnap és Ünnepnapokon:
9:00 - 20:00

Kérdését, észrevételét várjuk szeretettel telefonos elérhetőségeinken, illetve lehetőség szerint üzenetben!

Mielőtt még elküldené...