Művész Kávéház

Vendégeink
írták

„IGAZOLÁS:

Alulírott Varnus Xavér ezennel igazolom, hogy ebbe az enteriőrben pontosan negyven esztendeje vagyok törzsvendége a Művésznek. Néha – nem túl szerényen – már-már úgy emlékszem, mintha kezdetben lett volna e kávéház, velem a teraszán, és e köré épült volna Budapest.”

Köszönöm, hogy egy kellemes órát eltölthettem itt, isteni finom volt a sütemény és tökéletes a kiszolgálás! Remélem, hamarosan találkozunk!

Muri Enikő

Köszönöm a kedvességet, és azt is, hogy odafigyelnek azokra, akik „természetesen” szeretik az édességet.

Erős Antónia

Nagyon köszönjük a kifogástalan és főleg nagyon kedves kiszolgálást. Örömmel térünk be a következő alkalommal is.

Dr Hassan E. főiskolai tanár

A fantasztikus Brownie-ért mindenképp visszajövök!

Szeretnénk köszönetünket kifejezni ezúton a kiszolgálás minőségéért, a finom sütikért (Sajttorta, Gluténmentes almás diótorta), a szép környezetért. Kívánunk a továbbiakban sok sikert, eredményt és vendégeket!

Hosszú éveken keresztül szinte napi ügyfél voltam itt. 2010 óta magas színvonalú sütemények, kitűnő szerviz és udvarias, segítőkész csapat munkáját tapasztalom. Minden elismerésem a szorgalmas alkalmazottaknak!

Örömmel nyitom meg ezt a szép, új Vendégkönyvet, amely remélem, tele lesz dicséretekkel, amelyet én is elkezdek.A sütemények finomak és frissek, de nemcsak finomak, hanem különlegesek is! A cappuccino egész Budapesten itt a legfinomabb! A felszolgálók a benti dolgozókkal egyetemben mind azon fáradoznak, hogy a vendég jól érezze magát és ez sikerül is nekik! Hosszú évtizedek óta járok ide és szeretnék még sokáig ide járni Önökhöz!
Köszönettel:

Kovács Miklósné

Címünk

1061 Budapest Andrássy út 29.

Kapcsolat

(70) 333-2116
+36 1 343 3544
info@muveszkavehaz.com

Kövess minket közösségi felületeinken

 

Nyitvatartás

Hétfő - Szombat:  9:00 - 20:00
Vasárnap és Ünnepnapokon:
9:00 - 20:00

Kérdését, észrevételét várjuk szeretettel telefonos elérhetőségeinken, illetve lehetőség szerint üzenetben!

Mielőtt még elküldené...